tiistai 3. lokakuuta 2017

Cozy 7,5kk


Goji on nyt 7,5kk ja rapiat kaksikymmentäkiloinen. Tuntuu venyvän lähinnä korkeussuuntaan, mutta varmasti se massa tulee sieltä sitten aikanaan. Se tykkää nukkua pehmeiden asioiden päällä, mielellään niin pitkänä kuin vain suinkin mahdollista. Muutenkin tykkää valua kuin räkä alas sohvalta, kerran pentuna niskoilleen pudoten niin, että olin varma että nyt lähti henki. Ei lähtenyt.
Goji ei hauku ovikellolle (??), mutta osaa haukkua käskystä ja on alkanut oppia haukkuilmaisuakin. Se hyppii helposti vauhditta puoleentoista metriin esim. koko ajan ja osoittaa suurta rakkauttaan pussailemalla, kirputtamalla ja puremalla. Silittämisestä se menee zen-tilaan. Sitä voi kuskata missä vain kulkuneuvossa, ja se vetää zetaa katollaan. Goji tykkää kaikista, leikkii yhä hirveästi Vean kanssa ja ottaa elämän todella rennosti. Mitä nyt se on hiljalleen alkanut semisti mörköikäillä, mutta se on taatusti ohimenevää, enkä jaksa ottaa sitä kauhean tosissani. Juoksujen alkamista tässä odotellaan, tosin mielellään ei ennen sunnuntaita, jolloin meillä olisi pentunäyttelydebyytti.

Goji on treenannut tokojuttujen lisäksi raunioetsintää sekä vähän pk-hakua, noseworkia ja metsäjälkeä. Gojilla on hyvä nenä ja kova into löytää tyyppejä, joten se on ollut oikein pätevä pentu erityisesti raunioilla. Sen työskentelyä on ilo katsella. Toivottavasti siitä tulee se multivalio, jota Ykästä ei koskaan tullut kovasta yrityksestä huolimatta! Luustokuvia voikin sitten alkaa jännäillä seuraavaksi, kun näköjään tuosta ihan järkevä ja lungi koira on tullut. En voisi kauheasti tyytyväisempi olla.

2 kommenttia:

  1. Toivon Koutsille pitkää ja tervettä elämää. Te pystytte mihin tahansa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 ainakin on palikat suuruuteen, nyt vaan pitää kasata ne!

      Poista