torstai 7. kesäkuuta 2018

BH Kare-Saran Candy

Tänään oli Gojin ensimmäinen koe eli BH Hyvinkäällä, tuomarina Seppo Hursti. Arpaonni toi kilpailunumeron 2, eli paikkis ensimmäisenä. 

Paikkamakuu, erinomainen. Eipä siinä mitään ongelmaa, vähän kuulemma haisteli kun lähdin, muuten tönötti hienosti. Kerran vaihtoi lonkalle loppua kohden.


 

Kytkettynä seuraaminen, erittäin hyvä. Pitkällä pätkällä vähän haahuili ajoittain, henkilöryhmän pysähdyksessä tuli vahingossa eteen, josta korjasi käskyllä. Juoksu ja hidas osuus hyvät, perusasennot myös.


Vapaana seuraaminen, hyvä. Enemmän haahuilua kuin hihnassa ollessa, paransi taas juoksussa ja hitaassa. Perusasennot nopsat.

Istuminen, erittäin hyvä. Valmistelevassa vaiheessa pieni haahuilu, perusasento nopsa, istua tönötti tarkkaavaisesti.

 

Maahanmeno ja luoksetulo, erittäin hyvä. Valmisteleva vaihe hieno, perusasento hieno, maahanmen hieno. Treeneissä Goji keksi alkaa varastaa luoksetulossa ja sitten juosta helvetin täysiä ohi (ja tulla perusasentoon), mutta nyt pysyi nätisti makuulla ja kutsusta lähti kuin tykinkuula. Suht lähellä ollessaan tajusi, että helkkari tässä piti tulla eteen istumaan, ei ehtinyt enää kunnolla jarruttaa, ja törmäsi. Perusasentoon siirtyi ihan hyvin.

 

Kaupunkiosuudessa ei pienintäkään ongelmaa, ei reagoinut mihinkään ja oli tosi iloinen kaikesta. Näin ollen Gojin ensimmäinen koulari ja vuoden ensimmäinen tavoite saavutettu!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti